Friday, May 30, 2008

13 τρόποι να γίνετε ενοχλητικοί και να διασκεδάσετε (μόνο εσείς)

«Η κόλαση είναι οι άλλοι» έλεγε ο Σάρτρ. Και γιατί να μην είστε εσείς η κόλαση για τους άλλους? (προσθέτει το Mogwai). Μια καλή λύση για να δώσετε ένα τόνο χαράς και κεφιού στη γκρίζα καθημερινότητα αυτής της χώρας (ωωω τι είπα!). Μόνο που το τόνο τον κρατάτε εσείς, οι λοιποί μάλλον δε θα το διασκεδάσουν και τόσο.

1. Κάντε προσωπικές ερωτήσεις (ακόμα και σε άσχετους). Έναν άντρα μπορείτε να τον ρωτήσετε αν έχει κάνει ποτέ έκτρωση, ένα παιδάκι να το ρωτήσετε μπροστά στους γονείς του αν κάνει ναρκωτικά, μια γυναίκα πόσο καιρό έχει να κάνει σεξ κτλ. Απαραίτητο να έχετε σοβαρό ύφος.

2. Στέλνετε chain mails ακατάπαυστα πάντα με την υποσημείωση ότι αν δε τα προωθήσουν οι λαβόντες σε 579988326 άτομα θα τους βρει η κατάρα του γαλάζιου παιδιού.

3. Να χρησιμοποιείτε πάντα ακρωνύμια κατά τα πρότυπα του στρατού. Πχ « ο υπολογιστής μου είναι ΠΟΕ (πέραν οποιασδήποτε επισκευής)», αντί για το «ω ρε πούστη» σε τόνο απελπισίας λέτε απλά ένα OMG, και φυσικά δε γελάτε ποτέ απλά λέτε LOL χωρίς εκφραστικότητα.

4. Κάντε ήχους ζώου. Ιδιαιτέρως οταν πλησιάζετε το στόχο ήσυχα ήσυχα από πίσω και του κάνετε τη κεραμιδόγατα σε οργασμό ή το τζιτζίκι ή το λυσσασμένο σκυλί (αρπάξτε του παράλληλα και το πόδι!). Επίσης, απαντάτε σε σοβαρές υποδείξεις του διευθυντή σας με ήχους παραδείσιων πουλιών αν συμφωνείτε ή με ήχους γαιδάρου αν διαφωνείτε.

5. Γίνετε ανυπόμονοι με κάθε την κάθε στιγμή. Κοιτάτε όλη την ώρα το ρολόι σας στη στάση, σπρώχνετε αυτούς που βγαίνουν απ’ το τρένο προς τα μέσα για να πάρετε τη καλύτερη θέση, χτυπάτε ρυθμικά τη πατούσα δίπλα σε στόχο που βγάζει λεφτά από ΑΤΜ κορνάρετε στη γιαγιά που προσπαθεί να παρκάρει.

6. Γελάτε δυνατά χωρίς λόγο. Ενδείκνυται σε χώρους απόλυτης ησυχίας (πχ σε βιβλιοθήκες, εκκλησίες, εφορίες). Σκεφτείτε πόσο θα εκνευριστεί ο στόχος αν αρχίσετε να γελάτε δυνατά και μάλιστα αν τον δακτυλοδείχνετε κιόλας. Προσοχή στην εκκλησία γιατί η αντίδραση του παπά μπορεί να είναι λίγο απότομη για όσους φοβούνται τη μετά θάνατον ζωή.

7. Κάντε παρατήρηση σε όποιον ανοίξει το στόμα του στο κινηματογράφο. Μετά πιάστε συζήτηση δυνατά για το πόσο μεγάλη αγένεια είναι να μιλάει κάποιος μέσα στην αίθουσα όταν οι άλλοι βλέπουν τη ταινία. Επιβάλεται φυσικά και η κατανάλωση πατατακίων τα οποία σε ερωτικές σκηνές μπορείτε να τα εκσφενδονίζετε προς την οθόνη λέγοντας «μπλιάχ» ή «sex sex sex!» ή «άσε τη κοπέλα κάτω ρε αλήτη!»

8. Απάντάτε πάντα με τη λέξη Γιατί? Σε κάθε απάντηση που λαμβάνετε μέχρι να βαρεθείτε κ’ εσείς ο ίδιος.

9. Καθαρίστε ακατάπαυστα τη μύτη σας εν είδη μετροπόντικα ή το αυτί σας. Ειδικά για το αυτί προτείνετε να κλείνετε και το κοντινότερο σε αυτό μάτι για μέγιστη απόλαυση και αισθητική ενόχληση του στόχου.

10. Η θέση του οδηγού βοηθάει ιδιαίτερα στο να γίνετε ενοχλητικοί. Πέρα απ’ τα κλασσικά (κόρνα στο φανάρι, μη χρήση φλας στη στροφή, χύμα πέρασμα από στοπ, οδήγηση με 43χλμ/ώρα στην αριστερή λωρίδα της Αττικής Οδού ή σφίνες σε φρακαρισμένη εθνική) προτείνεται και η χρήση προειδοποιητικού σήματος στους απέναντι οδηγούς ότι παρακάτω έχει μπάτσους και ας μην έχει, η χρήση γερμανικού αυτοκινήτου που όντας παρκαρισμένο έχει ανοικτό το φωτάκι για να νομίζουν ότι ξεπαρκάρετε .

11. Αναφέρετε πάντα το πασιφανές. «χτυπάει το τηλέφωνο» όταν το ακούν και οι γείτονες ακόμα, στο φανάρι λέτε πάντα «πράσινο» στον οδηγό όταν ανάψει πράσινο φυσικά, «λερώθηκες», «έχεις βγάλει καινούργια άσπρη τρίχα» και φυσικά το all time classic "πάχυνες" όταν αναφέρεστε σε θύμα γένους θυληκού κτλ

12. Απαντάτε μονολεκτικά με ύφος πηγμένου. Πχ Έχετε ύφος τρομοκρατημένου και σας πλησιάζει το θύμα να ρωτήσει τι συμβαίνει, απαντάτε «το τηλέφωνο!» ή «το ταβάνι!» ή «το αυτοκίνητο!» και σταματάτε να μιλάτε ή ακόμα χειρότερα αποχωρείτε.

13. Βάζετε δυνατή μουσική κατά προτίμηση νωρίς το πρωί του Σαββάτου ή τη Κυριακής, επιλέξτε Bollywood για τη μέγιστη ενόχληση των γειτόνων. Μη ξεχνάτε τον Σφακιανάκη για το αυτοκίνητο και να τραγουδάτε τα ερωτικά του Χατζιδάκι σε φάλτσο μινόρε.


Μετά απ’ όλα αυτά, το πιθανότερο είναι ότι όλοι θα σας αποφεύγουν οπότε μπορείτε να επανέλθετε στο φυσιολογικό για λίγο διάστημα για να τους μπερδέψετε. Επαναλάβετε τρις ετησίως.

22 Eριξαν νερό στο mogwai:

Αταίριαστος said...

Εναλλακτικός τίτλος:
13 τρόποι να επιτύχετε (επιτέλους) την πολυπόθητη κοινωνική απομόνωση.

(έριξα πολύ γέλιο)

pietà said...

ΤΧ, ΤΧ! ΚΕ ΤΧ ΤΧ!!!

Και να σου πω, μην αδυνατίσεις άλλο, σαν παιδί της μπιάφρας έχεις γίνει...Άλλωστε, είπαμε...φταίει η υγρασία και το κλίμα, όχι εσύ...

Γαβ!

(τα πήγα καλά, μάστερ?)

Anonymous said...

Θα ψηνόμουν πάρα πολύ να δω εκφράσεις προσώπου και απαντήσεις στο Νο1!!

sunday said...

Χμμμ, το 12 το έχω στο άνετο... για τα υπόλοιπα κάτι γίνεται

JoaN said...

οκ. Θα ενημερώσω για τ αποτελέσματα.
οβερ

spirou said...

Φοβερά!Μερικά από αυτά τα κάνει ο αδερφός μου :p

Anonymous said...

xaxaxaxaxaxaxaxaxa! παιδι μου, το χεις!! κι ας ελειψες καιρο!!!
εεεετσι!

Βασιλική Παπαδημητρίου said...

ειμαι σιγουρη οτι θα μπορουσες να γραψεις χιλιους δεκατρεις τροπους!
:))))

Anonymous said...

Τα καταφερα , εγινα αντιπαθής χωρίς να κανω τίποτα

An-Lu said...

Μ αρέσουν οι παραλλαγές σου!

Unknown said...

omg wtf!! λολ ρε συ λολ.
ΜΜΕΜΓ

sitofkris said...

δεν γινόμαστε εμείς ενοχλητικοί αλλά αυτοί που ενοχλούνται

Anonymous said...

εμφανίστηκε το χαμένο!!!! Αυτά κάνεις και δω μέσα και τρομάζουμε να μπουμε!! χιχιχιχι

Ηλιας....Just me! said...

Mogwai πάλι εξαφανίστηκες;

Anonymous said...

Ξέχασες κάτι πολύ κοινό: Να καπνίζουν αρειμανίως φυσώντας τον καπνό στη μούρη του μη καπνιστή!

Anonymous said...

Εγώ τα μισά τα κάνω ήδη! :P

Nemo said...

Ωπ! Και νόμιζα ότι ήμουν η μόνη που χάθηκα! Mogwai που εξαφανίστηκες τώρα που εγώ επέστρεψα ανανεωμένη; ;)
Α! Και μάλλον το μπλογκ σου χαίρει μεγάλης αναγνωστικής δύναμης γιατί έχω πετύχει πολλούς τέτοιους εκνευριστικούς! Μάλλον είχαν διαβάσει το ποστ σου! :P
Μμμμμάκιααααα!!!!

Anonymous said...

έρχονται οι mogwai στην ελλάδα και σε θημήθηκα ;)

Ezechiel said...

Κάποιοι τα κάνουν και χωρίς να έχουν διαβάσει κάποιο "εγχειρίδιο του καλού ενοχλητικού" ... είναι θέμα φυσικού ταλέντου τελικά!

Anonymous said...

[URL=http://pharmacypills.atspace.co.uk/buy-amitriptyline-canada/buy-amitriptyline-50-mg-online-australia.html]buy amitriptyline 50 mg online australia[/URL]

Anonymous said...

[url=http://casodex-bicalutamide.webs.com/]kopen Bicalutamide
[/url] Bicamide
Calutex
Bicaprol

Anonymous said...

[url=http://www.microgiving.com/profile/ribavirin]ribavirin 100 mg
[/url] rebetol
purchase rebetol online
ribavirin online