Friday, April 27, 2007

Μα γιατί δε πηδάει το Panda?

Εξήγηση τίτλου :
Η λέξη Panda αναφέρεται στην αρκουδίτσα (τι ιτσα δηλαδή τέλος πάντων) που βλέπετε στη φωτογραφία (από συναυλία των Kiss) και όχι στο Fiat Panda το οποίο ούτε πηδάει ούτε κολυμπάει και φαντάζομαι πια, ούτε τσουλάει.
Το ρήμα «πηδάει» αναφέρεται στη σεξουαλική πράξη και όχι στη βίαιη έννοια του όρου πχ «Μας πήδηξε φέτος ο πληθωρισμός» κτλ.



Κινα 2007 μχ

Λοιπόν, διαβάζω ότι αυτή η γλυκιά αρκούδα, βρίσκεται υπό εξαφάνιση τα τελευταία 30 χρόνια, μιας και μοιράζεται προφανώς την ίδια τύχη με τα λοιπά έμβια της χώρας (πλην των Homo Sapiens). Και οι επιστήμονες τη κρατάνε σε αιχμαλωσία μπας και τη σώσουν. Έλα όμως που στην αιχμαλωσία η αρκούδα δε….με τίποτα. Τι τσόντες με αρκούδες (και μόνο αρκούδες) τις βάζουν να βλέπουν, τι Viagra, αυτές εκεί, αραχτές μασουλάνε bamboo και δε, δεεεε…Θέλει κ αυτή το φυσικό της περιβάλλον. Αλλά αν την ελευθερώσουν, μάλλον θα την πηδήξουν (όπως ο πληθωρισμός ντε) τα λοιπά θηλαστικά (και ο Homo Sapiens) πριιιιν….μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
Γιατί δε της κάνουνε μια εξωσωματική να τελειώνουν?
Το πρώτο αρκούδι του σωλήνα τέλος πάντων?

Αγγλία 2007μχ επίσης

Διαβάζω κάτι ακόμα απ’ το επιστημονικό δελτίο και με συγκλόνισε. Επιστήμονες στην Αγγλία ερεύνησαν ενδελεχώς και επιτέλους όρισαν τι εστί….όχι έρως…όχι ζωή…..όχι θάνατος…όχι σύμπαν (άντε να το πάρει το ποτάμι)….τέλειο μπέικον. Μετά από έρευνες ετών σε πάνω από 700 (!) ποικιλίες απ’ το εν λόγω πρωινό έδεσμα των συμπαθέστατων ποδοσφαιρόφιλων, κατέληξαν ποια είναι αυτή που είναι τέλεια καθώς και τον τρόπο παρασκευής αυτής. Τώρα τι εννοούν τέλεια και ποια είναι η αυτή…αγνοώ, λυπάμαι. Ξέρω μόνο ότι το ιδανικά ποσοστά θορύβου που παράγει η μασέλα καταναλώνοντας το ιδανικό μπέικον είναι τα 0.5 decibel.
Εδώ το Panda χάνεται και οι Άγγλοαμερικάνοι χτενίζονται.

Ρε σε τι δυσθεώρητα ύψη έχει φτάσει η επιστήμη, ρε, είμαι σοκαρισμένος....

Μπορεί να έχουμε κάνει μπουρδέλο τον πλανήτη, που λέει και ο Γερμανός μας, να έχουμε καταστρέψει το κλίμα, να έχουμε ισοπεδώσει τη τροφική αλυσίδα, τον υδροφόρο ορίζοντα, τα δάση, τη πανίδα, τις θάλασσες, και γενικά να μην έχουμε αφήσει ούτε το πουλί του Panda όρθιο, αλλά ένα καλό μπέικον ε πια, το χουμε εύκαιρο. Σας ανακούφισα?

15 Eριξαν νερό στο mogwai:

candy's τετραδιάκι said...

Tι ειχα Γιαννη..τι'χα Prada!!

(ασχετο)

Καλημερα!

Anonymous said...

Καλημέρα! Καλά κάτσε να δεις Mogwai μου σε λίγο ποια πάντα, ούτε τα homo sapiens δε θα πηδάνε!

Καλημέρεςςςςς και φιλάκιαααααα!!!

proserpina said...

Ααααχ, ένιωσα μια ανακούφιση τώρα...Αυτοί είναι επιστήμονες! Τί βιοϊατρικές μου λες, και περιβαλλοντολογικές, και πυρηνική φυσική, στο μπέικον είναι όλα τα λεφτά!

Αααχαχαχαχαχ, τί γέλιο είναι αυτό και σήμερα :))

[Germanos] said...

Μια πρωία ΄στη Γλυφάδα σε μια απόμακρη απο το κεντρο καφετέρια είχα πετύχει δυο ηλικιωμένες τσαγιέρες ήτοι βρετανούς να τρώνε αγγλικό πρωινό.
Δεν ξερω για το μπεικον αλλα οι μασέλες τους ητο εκτος προδιαγραφών

ΚΛΑΤΣ - ΚΛΑΤΣ

Anonymous said...

Τα panda βγαίνουν και σε τετρακίνητη έκδοση!!!! Επίσης το μοντέλο αναστήθηκε απο το πουθενά μετά απο χρόνια οπότε αν είναι βίοι παράλληλοι του Παντα με τα πάντα, ελπίζουμε να αναστηθεί και το πουλί του πάντα για πάντα...(οε;;;)

Αναφορικά με το μπέικον, ωραία ταινία το μυστικ ρίβερ...παχιά παχιά με λίπος

Καλημέρα

Πλήνιος

Gogo said...

mipws exei parei merika kilakia parapanw i panda kai de "ftaxnetai" o pand - os;;;

Merika organa gimnastikis tous leipoun, i estw mia swiss ball gia na kanoun pilates vre!

sunday said...

Θυμήθηκα τα κοάλα που τείνουν προς εξαφάνιση απλά γιατί βαριουνται να πηδήξουν.(Καλά, δεν παίρνω κι όρκο γι αυτό). Τι περιμένεις αμα κοιμούνται 23 ώρες το 24ωρο. Μόνο για φαί ξυπνάνε.

Panda μαλακίες...

Καλή η έρευνα για το μπέικον. Εδώ, άκουσα για κάποιον που έκανε έρευνα και paper για το χέσιμο του πιγκουίνου. Μέχρι κι ατμόσφαιρες πίεσης μέτρησε.

Georgia said...

"Μπορεί να έχουμε κάνει μπουρδέλο τον πλανήτη, να έχουμε καταστρέψει το κλίμα, να έχουμε ισοπεδώσει τη τροφική αλυσίδα, τον υδροφόρο ορίζοντα, τα δάση, τη πανίδα, τις θάλασσες"... Πού είμαι??Σε blog Δασοπόνου μπήκα?? Συνάδελφε??? Πού είναι ο Mogwai?? Tι του έκανες??? :)

Unknown said...

Εμένα με ανακούφισες γιατί όταν έφτασα στηνη δεύτερη παράγραφο (Αγγλια 2007 μΧ επίσης) νόμιζα ότι θ έλεγες ότι το τέλειο μπέικον γίνεται από panda...

Crucilla said...

Narita,με πρόλαβες....αλλά εγώ ήθελα να προσθέσω πως το καλυτερο μπέικον γίνεται από πουλί panda....
μπουχααχαχαα

Debby said...

Δεν ήξερα τι να κάνω όταν διάβασα το ποστ σου!!
Να κλάψω ή να γελάσω?

Τελικά είπα να μην το σκέφτομαι γιατί θα με έπιαναν τα νευρα μου με την μαθηματική ακρίβεια που καταστρέφει ο άνθρωπος τα πάντα! (Οχι μόνο τα Panda!!)

Anonymous said...

Μήπως αν του αλλάξουν το όνομα από Panda σε Mercedes SLK cabrio που όσο να πεις πιο γκομενοπαγίδα είναι λες να του φέξει;

An-Lu said...

Πάντως εγώ μόλις είδα το "Children of Men" σε DVD και έχω ανατριχιάσει πατόκροφα (άσε το τί κλάμα έριξα σε κάποιο σημείο)...και ΝΑΙ είναι φτιαγμένο από τους αγπημένους σου Βρετανούς!

Mogwai said...

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους!!!!!!

candy...εγραψες!

nemo...πες το ψέματα χαχα

proserpina...δε τιθεται θεμα, ακομα και το μη τελειο μπεικον μια χαρα το βρισκω, επιστημονας....

germanos...επεσα κατω απ' τα γελια :)))


πληνιε...βαρια τα ναρκωτικα ε?

gogo...καλα τα comment σ αυτ το ποστ ηταν απιστευτα εμπνευσμενα, ρε που τα σκεφτεστε χαχαχα

sunday....τελικα ολα τα γλυκα ζωακια μελετανε οι επιστημονες, κανενας δεν ασχολειται με την ατμοσφαιρικη πιεση του χεσιματος της σαυρας ρε γαμωτο

georgia...τον εσφαξα τον τεμαχισα και τον εχωσα στο καταψυκτη να ταιζω τα μικρα ζωακια του δασους

narita και crucilla...ειπα να μη κανω τη συνδεση χαχαχα δεν εχω φαει ακομα μπεικον απο panda! καλο θα ειναι παω στοιχημα

debby...προτιμω να γελασεις, δε θελω να σας στεναχωρω βρε, το θεμα της οικολογιας αν το θιξουμε εκτενεστερα καποια στιγμη εκει και αν θα κλαιμε ολοι μαζι :(


indictos...φανταζεσαι εξωφυλλο στο newsweek "ΤΟ αρκουδι Mercedes SLK της Κινας επιτελους εβγαλε γκομενα"


an-lu...τρομερη ταινια κ εγω την ειδα για γι αυτον τον λογο, γιατι ειναι γτιαγμενη απ' τους αγαπημενους μου βρετανους χαχα, αλλα κλαμα δε ξερω που μπορει να εριξες...

An-Lu said...

Εκεί που έβγαζαν το μωρό από το κτίριο...πλάνταξα λέμε!