Wednesday, January 3, 2007

Ο Διας και το Αλφα του Κενταύρου....

Ε ναι λοιπόν το είπαν καθαρά και ξάστερα.
Φίλοι σκορπιοί φέτος είναι η χρονιά σας (μας)! Μπράβο! Κλαπ κλαπ
Ο Διας είναι στο ζώδιο μας, η Κόμη της Βερενίκης λούστηκε και το Αλφα του Κενταύρου μας επιφυλάσσει μέρες υπέροχες (κλαπ κλαπ και πάλι)
Και για να ζηλέψου ντα υπόλοιπα ζώδια αναφέρω:

Επαγγελματικά: Όσοι είναι άνεργοι θα βρουν δουλειά. Ίσως όχι φέτος όμως. Όσοι πάλι απασχολούνται τότε α. θα παραμείνουν εκεί που είναι, β. θ' αλλάξουν πόστο, γ. θ' αλλάξουν δουλειά (θέλοντας και μη)

Υγεία : Όσοι είστε υγιείς θα παραμείνετε έτσι, αλλά μπορεί να αρρωστήσετε λιγουλάκι. Όσοι είστε άρρωστοι μπορεί να αναρρώσετε.

Σχέσεις : Οι αδέσμευτοι θα βρουν τον έρωτα της ζωής τους ή θα παραμείνουν ως έχουν. Οι δεσμευμένοι μπορεί να παραμείνουν έτσι ή μπορεί να χωρίσουν οπότε υπάγονται κατευθείαν στη προηγούμενη κατηγορία (αυτή των αδέσμευτων).

Βέβαια για να μην αδικούμε και τα υπόλοιπα ζώδια, κάπως έτσι θα είναι τα πράγματα και γι αυτά, απλά με άλλη σειρα.

Δε ξέρω αν το καταλάβατε αλλά.....
IT'S GOING TO BE A GLORIOUS YEAR!

Καλή Χρονιά!!!!!

3 Eριξαν νερό στο mogwai:

Anonymous said...

I should email my girlfriend about this.

Anonymous said...

а все таки: благодарю... а82ч

Anonymous said...

Ήθελα πραγματικά να αναπτύξουν μια μικρή παρατήρηση για να πω ευχαριστώ σε σας για μερικά από τα καταπληκτικά συστάσεις που γράφετε σε αυτή την ιστοσελίδα. Μεγάλη εμφάνιση στο internet έχει μέχρι το τέλος έχουν αναγνωριστεί με τα λαμπρά προτάσεις για την ανταλλαγή με τους καλεσμένους μου. Θα ήθελα να υποστηρίζουν ότι είμαστε επισκέπτες της ιστοσελίδας στην πραγματικότητα είναι αρκετά τυχεροί να υπάρχουν σε μια θαυμάσια κοινότητα με τόσα πολλά εκκρεμή άτομα με πολύ ευεργετική αρχές. Νιώθω πολύ τυχερός που χρησιμοποιείται ολόκληρο ιστοσελίδα σας και προσβλέπω σε πολύ περισσότερους λαμπρή φορές την ανάγνωση εδώ. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά για όλες τις λεπτομέρειες.